Parcul Natural Lunca Joasa a Prutului Inferior – film...

Blogger + IT = infinite love. Partea a III-a:...

02/08/2011 Comments (2) Blog

Ne vedem la Medias si Sighisoara

Dupa cum va anuntam saptamana trecuta, 5 august e o zi importanta pentru blogosfera si foarte importanta pentru comunitatea online din Medias si asta datorita celor 3 evenimente ce vor avea loc in localitate. De asemenea, spuneam ca, cel mai probabil, DreamTeamRO va participa in corpore la evenimentele respective, ba chiar se pregateste intens pentru unele din ele :-).

Ei, va pot spune ca expeditia DreamTeamRO presupune mai mult de atat. In primul rand, vom merge “cu catel, cu purcel, cu tot neamul dupa el”, vorba povestii “cu batrani, femei, copii” (oare Chinezu ia si bestia latratoare? :D). Ceea ce va fi o experienta inedita, pentru ca n-am mai plecat in asa expeditie extinsa.

Si planul de activitati este mult mai extins decat se presupunea initial. Joi mergem la meciul dintre Gaz Metan Medias si SV Mainz din Cupa UEFA cu speranta ca “gazarii” se vor trezi dupa dusul rece cu Dinamo si vor face un meci care sa ii califice in playoff.

Vineri avem o zi plina de evenimente 2.0. si nu numai. #prinMediasulmeuSocial Media(s) si #fotbalmeetmedias, va asigur ca nu mai ramane timp pentru altceva. Toate evenimentele sunt descrise aici.

Sambata ne mutam la Sighisoara, unde seara, asa cum v-am spus si ieri, eu si Vlad participam la o seara de folk la Crama La Pastorella de la Hotel BinderBubi.

Si astea sunt doar activitatile programate, dar va asigur ca o gasca asa misto ca DreamTeamRO va genera si activitati suplimentare si va gasi locuri frumoase de vazut si oameni minunati de cunoscut.

Ne vedem la Medias si Sighisoara.

2 Responses to Ne vedem la Medias si Sighisoara

  1. […] anuntat aici si aici ca plecam cu DreamTeamRO si familiile din dotare la Medias si Sighisoara pentru cateva zile de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *