Despre Oameni 2.0. folosind variabile necunoscute

Guest post: Vreau sa fiu musafir profesionist

06/01/2011 Comments (2) Blog

Planuri pentru mariusmatache.ro in 2011

Onorabilul domn Alex Tunaru a considerat ca e de bun simt sa ma puna la munca asa de inceput de an, cand nici nu s-au sedimentat bine sutele de sarmale la mine in organism. Si m-a lepsuit in directia descrisa de o alta domnitza draga mie – speta Andreea Burlacu. Si anume ce planuri am eu cu blogul meu in 2011.

1. Pai in primul rand, pot sa va anunt cu placere ca lucrez la o noua fata a lui mariusmatache.ro – nu stiu ce va iesi, ca momentan eu doar pictez la el, apoi cineva priceput il va face din arta abstracta site functional, cu toate minunatile tehnicii. Detalii la momentul potrivit.

2. Voi incerca si in 2011 sa existe o balanta intre “omul care scrie pe blog” si “artistul care isi promoveaza muzica”. Desi, fara indoiala, ca pe blog scriu mai des decat am cantari 🙂

3. Voi incerca sa scriu mai des si in categoria “proiecte” – despre alte ocupatii ale mele, cum ar fi cercetarea mediului. Ca sunt sigur ca unii ar fi interesati sa afle ca si in Romania exista cercetare (dupa buget, monser, dupa buget), exista oameni care actioneaza pentru mediu, nu doar vorbesc despre el.

Si sa mai munceasca si altii, ii pun la treaba pe Florin Moldovan, Mircea Mester si Gabriela Deleanu

2 Responses to Planuri pentru mariusmatache.ro in 2011

  1. Gabriela says:

    Mul?umesc, m? simt onorat? 😀
    Am s? onorez tema cât mai curând posibil.

  2. Copilu says:

    Mult succes la realizarea lucrurilor propuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *