10 locuri speciale #dinRomania

Sunt rautacios si invidios, bai!

18/07/2011 Comments (1) Blog

Primul meci la Mondialele de Polo pentru Romania

Anuntam aici ca Romania pleaca la Shanghai pentru Campionatele Mondiale de Polo 2011. Luni, la ora 7 (ora Romaniei) baietii au disputat primul meci al competitiei impotriva Australiei.

Din pacate, desi am condus 3 din cele 4 reprize, chiar si cu 3 goluri (7-4), am pierdut cu 9-8. Si asta complica mult situatia noastra, pentru ca urmeaza meciurile cu Serbia (una din favorite) si China (tara gazda), dar sa nu disperam si sa ne pastram increderea in baietii nostri. Dragos Stoenescu a facut un meci foarte bun in poarta, Negrean si Kadar au inceput bine, dar au disparut din joc datorita eliminarilor acordate cam toate impotriva noastra de “domnii cu fluier”. Capul sus, baietii, tot voi trebuie sa luptati mai departe!

Cum simt jucatorii competitia puteti urmari in jurnalul de pe site-ul Federatiei Romane de Polo, unde prima corespondenta vine de la capitanul echipei Romaniei, Cosmin Radu.

One Response to Primul meci la Mondialele de Polo pentru Romania

  1. […] toate acestea, dimineata m-am trezit sa vad meciul de polo, am si scris ce s-a intamplat. Dar altceva e dincolo de rautatile noastre de zi cu zi. Cosmin Radu, capitanul echipei noastre, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *