Va place rugby-ul? Iata ocazia potrivita!

Prima zi de “fotbal a la Cluj”

14/10/2011 Comments (4) Sport

Smartgifts Bucuresti vine la Cluj sa joace fotbal

Dupa cum stiti, maine, 16 octombrie, incepe la Cluj-Napoca, Cupa Bloggerilor la fotbal. Pentru ca data trecuta, la Brasov, am lipsit (motivat insa, cineva era ocupat sa imi taie gatul – la propriu!), am spus ca de aceasta data nu pot rata competitia. Mai mult, m-am bucurat cand oameni tare dragi mie m-au sunat sa imi spuna ca vor sa joace cu matusalemicul de mine in echipa.

Sponsorul nostru, care da si numele echipei, este SmartGifts, oameni care au sprijinit comunitatea online in multe ocazii, fie Let’s do it, Romania!, Cupa Bloggerilor din martie de la Brasov etc. Echipa noastra este formata din urmatorii 8 magnifici (initial am fost 9, dar Toma Nicolau a trebuit sa isi anuleze participarea din motive personale, iar noi nu am reusit nici un transfer de senzatie pe ultima suta).

6. Iulian Machi
9. Vlad Dulea
10. Andrei Bicky
12. Adi Zabava
13. Bogdan Dascalescu
19. Bogdan Marin
30. Lucian Marin
77. Marius Matache

Nu venim cu nici un gand maret, nici de “Echipa Bloggerilor” (acel concept este valabil cand online-ul da piept cu oameni din afara comunitatii), nici de mari vedete, nici cu vreo ambitie de revansa. Venim sa jucam fotbal, sa ne distram, sa ne intalnim cu prietenii din Cluj (eu i-am vazut si saptamana trecuta, la Scorpions, sper sa nu se fi saturat de mine). Asadar, cei care cred ca au de demonstrat ceva, sa o faca, le dorim succes, SmartGifts Bucuresti vine la Cluj sa se bucure de fotbal.

P.S. N-am avut timp sa caut alta poza, asa ca am pus una care exprima ideea de “echipa”. Pentru ca asta imi doresc sa fim.

4 Responses to Smartgifts Bucuresti vine la Cluj sa joace fotbal

  1. Dan Ciulea says:

    si noi va asteptam … cu palinca 😀

  2. make says:

    @ciulea – ne dopam inainte sau dupa? :)))

  3. […] pentru prezenta scenica, si incurajarile din timpu’ pauzelor (stim noi ca el tine cu echipa lui Mache) si nu in ultimul rand multumim sponsorilor Canyon, Activia, Banca Transilvania, Etarget,Zorile […]

  4. […] povestit ca venim sa jucam fotbal la Cluj. Iar sortii ne-au harazit o grupa cu ambele echipe din Cluj: Mediatic si Wet Dream Team. Va dati […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *