Leapsa copilariei: o poza mai veche de 20 de...

Cu alte cuvinte, lectia de muzica: Celelalte Cuvinte

08/12/2011 Comments (0) Blog

Toate se leaga: muzica cu blogul, blogul cu cercetarea, cercetarea cu muzica

Daca va uitati un pic la titlu, ati putea spune ca m-am ticnit, ca nu e nici o legatura intre cele mentionate. Ei as! Pe zi ce trece, imi dau seama ca legaturile apar fara sa iti dai seama. Cateva exemple.

V-am povestit de vizita la fabrica de bere Bergenbier de la Ploiesti. Nimic surprinzator: eu, blogger, primit una bucata invitatie de vizitat o fabrica de bere, parte din campania de CSR a firmei, care si-a imbunatatit sistemul de management de mediu cu o statie de biogaz. Pana aici totul clar. Dupa mai bine de o luna, la un seminar de audit de mediu, studiul de caz al unui student (ales chiar de student)…o fabrica de bere. Ce sa va mai povestesc, ca m-am apucat sa le arat studentilor imagini cu statia de biogaz, cu modul de functionare etc. detaliind cu amanunte vazute la fata locului. Aflate datorita…blogului. Si asa ajungem la ideea ca nu poti fi un blogger interesant doar daca stai in fata computerului, dar si ca experientele oferite de blog iti pot fi utile in situatii pe care nu ti le-ai fi imaginat.

Sau: la inceputul lui noiembrie am cantat la “cina festiva” a unei conferinte organizate de Facultatea de Geografie din Universitatea din Bucuresti, cu cine credeti? Cu o parte din Acoustic Bloggers! Iar a doua zi m-am prezentat la conferinta ca orice participant, starnind oaresce priviri lungi. Mai vreti? Proiectul RoConferinte, site-ul proiectului BIOXEN sunt “opera” mea si wordpress-powered, totul pe baza experientei capatate cu ForeverFolk si site-ul personal. Si nu in ultimul rand, izul chimic cu care am fardat unele din campaniile in care am fost implicat (STR8 de exemplu).

Asa ca dragilor, sa nu vi se mai para ciudat si “bad for the brand” ca sunt si cercetator, si blogger, si artist. It’s all part of the game. My game!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *