Prima mea noapte

Soferi si soferi, aceleasi drumuri

19/05/2012 Comments (0) Blog

Un festival, o sarbatoare a bunului gust, doi parteneri

Am primit pe ForeverFolk o propunere de parteneriat foarte interesanta si mai ales foarte … apetisanta. La propriu. Pentru ca propunerea de parteneriat viseaza Festivalul SAVOART ce va avea loc la Timisoara in perioada 15-17 iunie 2012. Si o sa spuneti bine-bine, care e legatura cu folk-ul? Una stransa chiar. Pentru ca in cele 3 zile de festival, muzica folk este extrem de prezenta – Mircea Vintila, Ducu Bertzi, Ovidiu Mihailescu, Adi Bezna&Catalin Ungureanu. Si nu doar folk, festivalul fiind bine garnisit cu acte artistice de mare valoare – gasiti mai multe detalii in programul artistic.

In plus, cu ocazia parteneriatului cu Festivalul SAVOART, am marea bucurie sa anunt un al doilea parteneriat pe care il realizez pentru ForeverFolk. E vorba de o colaborare pe care mi-o doresc de cat mai lunga durata si anume un corespondent local pentru site la Timisoara, care sa relateze despre folkul de acolo. Si nu oricine, ci un blogger notoriu (hai ca am dat-o bine p-asta!) si in plus un connaisseur in ale muzicii folk pentru ca si domnia sa presteaza, nimeni altul decat Ovi Sirb. Asadar, maitre, te astept cu prima corespondenta si sa il transformi intr-un moment istoric.

Revenind la festival, unul din sloganurile lor – Rezerva-ti timp pentru suflet si prietenie – m-a dus imediat cu gandul la articolul superb al Nebuloasei, poate nu intamplator tot timisoreanca. Asa ca, daca sunteti in zona, daca aveti chef de muzica buna, de un rasfat gastronomic, de film si de timp in aer liber in general, nu ratati ocazia numita SAVOART.

Mai multe detalii pe ForeverFolk sau direct pe site-ul festivalului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *