Am promis ca sustin Let’s do it, Romania! si...

Un mesaj pe facebook mai valoros decat o campanie...

14/09/2011 Comments (1) Blog

Medias – un oras Let’s do it, Romania!

Am scris impreuna cu colegii din DreamTeamRO despre Medias cat pentru o carte intreaga (Feri Teglas a facu un inventar al lor, dar am senzatia ca mai sunt multe de spus si scris). Si nu degeaba, pentru ca acest oras, aproape necunoscut pana in august, mi-a intrecut orice asteptari. Si continua sa o faca. Vreti sa va spun de ce?

Let’s do it, Romania! este, fara indoiala, o campanie nationala. Oameni din toate orasele, judetele, comunele, ies in aceasta zi pentru a transmite un mesaj. Pentru a face diferenta intre cei care stau pe bara si cei care se implica. Cu toate acestea, la Medias, implicarea merita mai mult decat laudele tuturor. Pentru ca oamenii de aici efectiv se daruiesc.

Despre Cristi Pustai v-am mai spus de cateva ori ca ne-a fascinat pe toti cei din DreamTeamRO. Si ca noi sustinem sus si tare ca e din alta lume decat cei care traiesc pe langa fotbal. Dar dom’ profesor strikes again! Atat el, cat si echipa pe care o antreneaza – Gaz Metan Medias – au purtat la meciul cu Steaua tricouri care promovau Let’s do it, Romania!. Baietii doar la incalzire, dom’ profesor tot meciul. Si se mai mira unii ca i-au curatat pe Steaua 🙂 La doamna Cristina Pustai pe blog gasiti o poza si un post fantastic. Iar pe bloggerita Cristina Pustai, de azi, tocmai de la Brno, o gasiti si la mine in blogroll.

Anca Birsan e o domnisoara care se ocupa de facut torturi. De fapt, corect spus ar fi “minunatii de torturi”. Si ce ii trece ei prin cap? Sa fac Tortul Let’s do it, Romania!. Cum arata tortul? Fenomenal! Poza, copyright-ul si tortul, toate la Anca. Plus felicitarile mele!

Unul din cei care alcatuiesc grupul Motto din Medias, Ioan Ivan, a compus un imn pentru actiunea locala – Let’s do it, Medias!

Ii mai tineti minte pe Dianthus Medias, adversarii nostri din meciul de fotbal de la Medias? Oamenii astia au muncit din greu anul trecut pentru Let’s do it, Romania! si nici anul asta nu cred sa stea degeaba. In 2010, pentru a atrage atentia asupra Let’s do it, Romania!, au facut Statuia din PET-uri. Iar in vara au avut si ei oamenii lor “dusi cu pluta”, precum vitejii nostri www.cupluta.ro. Iata un filmulet cu oamenii din Medias, vaslind cu pluta de PETuri pe Tarnava. Iar anul asta, pentru Let’s do it, Romania!, vor face un Petball.

Ave, Medias! Morituri te salutant! Toate detaliile despre inscrierea pentru cartarea mormanelor de deseuri aici. Mai ai timp pana vineri, 16 septembrie. Iar HP Romania in parteneriat cu System Plus abia asteapta sa te premieze.

One Response to Medias – un oras Let’s do it, Romania!

  1. Anca says:

    Multumesc frumos! In primul rand pentru cuvintele frumoase despre Medias. Apoi, pentru ca apreciati implicarea oamenilor de aici. Si, bineinteles, pentru cuvintele despre mine. Tortul a fost modul personal de a promova evenimentul.
    Let’s Do It, Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *