Romania la CM Polo de la Shanghai

Declaratii la cald dupa meci

10/08/2011 Comments (8) Sport

Meciul secolului: Dianthus Medias – DreamTeamRO (analiza meciului)

Bai, doamnelor, bai gentlemanilor si mai, draga, de la fata locului de la Medias transmite indragitul comentator Dilie Mobre. La baza sportiva Dafora are loc un interesant si intelectual meci de fotbal intre echipa locala ATE Dianthus Medias si selectionata nationala DreamTeamRO.

Iata cele doua formatii:

DreamTeamRO: subsemnatul, Chinezu, Vlad Dulea, Claudiu Ciobanu, Stefan Murgeanu, Nicu Simion si invitatii: Moldovan Iuliu Razvan, Laci Markos, Feri Teglas;

ATE Dianthus Medias: Feri Teglas, Aurel Maca, Dezsi Mihai, Virgil Suciu, Andreas Veza, Paul Losonti, Florin Ciurar, Mircea Hodarnau.

In rolul lui Ilie Dobre – Adrian Mladin.

Ca antrenor-jucator si responsabil cu urlatul in echipa DreamTeamRO, am realizat o analiza tehnica a meciului cu pricina. Ideea de baza e simpla: meciul s-a terminat 9-9 dupa timpul regulamentar de joc, adica atat timp cat am reusit sa stam in picioare, adica mult peste cele 3 minute preconizate la inceput. La penalty-uri, au castigat  ei, ca au fost mai buni, mai proaspeti si in mod clar mai valizi. Noi am facut mai mult decat speram, mai mult decat ne-am asteptat, dat fiind faptul ca Nicu nu alergase de la majorat (intamplat acum 20 de ani), Claudiu avea o glezna cat casa (asta a fost un act de sabotaj din partea gazdelor clar, el accidentandu-se in ziua precedenta), Chinezu cu un menisc in forma de perie de sarma apretata, Stefan care ar fi fost un fundas de fier daca fotbalul nu i-ar fi fost strain pana la meciul de fata. Vlad a fost varful de lance, doar ca si lancea trebe ascutita din cand in cand, eu am fost pe tot terenul, doar ca asta s-a datorat gabaritului impresionant si nu vreunul travaliu iesit din comun.

Din punct de vedere tehnico-tactic, jocul nostru de pase ar fi fost fulminant, daca am fi ajuns la pasele respective de fiecare data cand dadeam o filtranta sau o lansare in adancime. Cred ca terenul a fost prea adanc pentru noi. Suspectez echipa gazda de a fi lasat iarba prea inalta, pentru a ne impiedica sa aplicam tiki-taka ce a consacrat echipa noastra, de a fi parjolit holdele si a fi otravit fantanile si de a fi interzis accesul in baza sportiva cu bere. Cu totul alta ar fi fost situatia.

Multumim si prietenilor din Medias Feri, Laci, Razvan, pentru contributia lor decisiva la diminuarea mediei de greutate a echipei de DreamTeamRO, ca altfel ne credea lumea echipa nationala de alergat cu butoaie pe sub tricouri.

Meciul nu a fost transmis in direct de nici o televiziune, dar rezumatul meciului il aveti mai jos, realizat de Mircea Hodarnau, in comentariul original. Nici un animal nu a fost ranit pe durata defilarii elefantilor, pardon meciului de fotbal :-).

Am avut satisfactia sa controlam meciul cu numarul doi, adica “berea de dupa” ce a avut loc pe terasa motelului L&G. Unde am invins la bereaveraj :-), tactica noastra de Bautul berii incepe din aparare si se termina in fata portii adverse nelasand adversarilor nici o sansa.

8 Responses to Meciul secolului: Dianthus Medias – DreamTeamRO (analiza meciului)

 1. Feri says:

  Deci Make, esti un fenomen ! Si offline si on-line ! :))

 2. Esti un comic! in sensul bun al cuvantului!
  asta e buna: “un menisc in forma de perie de sarma apretata” :))))

 3. Mihai says:

  care-i treaba cu Feri? ca dupa lista pare ca a jucat la ambele echipe in acelasi timp… :p

 4. make says:

  @Mihai – dupa vreo ora, noi am avut vreo 2 accidentati si cum nu aveam rezerve, am apelat la transferuri internationale :)))

 5. […] Cu @DreamTeamRO #prinMediasulmeu (3): Un oras al simbolurilor Despre un oras – Medias – care era o necunoscuta totala si pentru mine, si pentru ceilalti. Si  care, datorita dl. Adrian Matei, ghidul nostru prin amabilitatea Dafora Turism, a devenit un oras al simbolurilor, pe care nu trebuie sa il ratati. […]

 6. […] mai tineti minte pe Dianthus Medias, adversarii nostri din meciul de fotbal de la Medias? Oamenii astia au muncit din greu anul trecut pentru Let’s do it, Romania! si nici anul asta […]

 7. […] loc si un meci de fotbal, pierdut de echipa noastra in mod dramatic, la lovituri de departajare (click aici pentru cronica meciului din 2011). Dupa un an si mai bine, mai precis la inceput de ianuarie 2013, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *