biserica-fortificata

Ultimele impresii din Medias. Catre Sighisoara via Biertan

Inainte Real – Barca: ipostaze schimbate

13/08/2011 Comments (1) Blog

Retrospectiva unui week-end de vis

Toata saptamana v-am bombardat cu articole despre sejurul meu, alaturi de DreamTeamRO la Medias si Sighisoara. Si m-am gandit ca ar fi util sa fac o recapitulare a post-urilor publicate. Nu de alta, dar mai am cate ceva si pentru saptamana viitoare 🙂 si pana si eu sunt uluit de cate s-au intamplat.

Cu @DreamTeamRO #prinMediasulmeu (1) Primul articol despre sejur, scris de la fata locului. Sosirea la Medias, cazare la Hanul Greweln, vizitarea fermei ecologice Trei Stejari, intalnirea cu jucatorii de la Mainz, prima galerie foto.

Post-Medias, post-Sighisoara, post de multumiri Lista tuturor celor care au contribuit, intr-un fel sau altul la reusita unui sejur fantastic.

Cu @DreamTeamRO #prinMediasulmeu (2): la SPA si Gaz Metan – Mainz Cu familiile reunite DreamTeamRO la piscina si SPA-ul Hotel BinderBubi Medias si despre meciul de fotbal Gaz Metan Medias – SV Mainz ’05. O a doua galerie de poze cu distractia de la Sara SPA&Wellness Center

Cu @DreamTeamRO #prinMediasulmeu (3): Un oras al simbolurilor Despre un oras – Medias – care era o necunoscuta totala si pentru mine, si pentru ceilalti. Si  care, datorita dl. Adrian Matei, ghidul nostru prin amabilitatea Dafora Turism, a devenit un oras al simbolurilor, pe care nu trebuie sa il ratati.

Meciul secolului: Dianthus Medias – DreamTeamRO (analiza meciului) Mediasul si baza sportiva Dafora au fost gazda unei premiere istorice. Pentru prima oara, DreamTeamRO a jucat fotbal si a facut-o mult peste asteptari :-). Adversari, ATE Dianthus Medias.

Un blogmeet armonios: @DreamTeamRO vs. blogosfera medieseana. Intalnire intr-o locatie de poveste (Crama Traube) cu oameni si bloguri din zona, cu proiecte locale, schimb de pareri si idei. Interviuri cu DreamTeamRO.

Ultimele impresii din Medias. Catre Sighisoara via Biertan. Ratasem cateva obiective din Medias. Apoi am plecat la Sighisoara, via Biertan, fosta resedinta episcopala si o locatie pe care nu trebuie sa o ratati daca ajungeti in zona.

Jurnal de concert in lectura autorului (5): Sighisoara Despre concertul de la Hotel BinderBubi Sighisoara, imnul DreamTeamRO, noi prieteni facuti si o seara fenomenala.

Lectura placuta si sa aveti un week-end fain.

One Response to Retrospectiva unui week-end de vis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *