Cu @DreamTeamRO #prinMediasulmeu (3): Un oras al simbolurilor

biserica-fortificata

Ultimele impresii din Medias. Catre Sighisoara via Biertan

11/08/2011 Comments (9) Blog

Un blogmeet armonios: @DreamTeamRO vs. blogosfera medieseana

Dupa descoperirea orasului si pranzul la Restaurantul Traube, ne-am mutat in Crama Traube pentru intalnirea informala cu blogosfera orasului Medias.

Si ca de obicei, am avut ocazia sa stam la povesti despre online, offline si intrepatrunderea lor cu oamenii locului, fara sa analizezei indicatori de performanta si traficul pe blog, ci doar ideile, greutatile intampinate si reusitele. De fata au fost Feri Teglas, omul care impreuna cu Vlad Dulea, a pus la cale toata deplasarea DreamTeamRO la Medias si Sighisoara, Mihai Negrea, venit de la Targu Mures special pentru blogmeet, Mircea Hodarnau, Adrian Mladin, Mihai Buniinnet.

De Medias Blog Awards aflasem de la vizita la Muzeul Gazului, dar acum am aflat evenimentul a strans circa 50 de blogeri activi, ceea ce pentru un oras de talia Mediasului e mai mult decat incurajator. De asemenea, Medias Top Bloggers, o campanie adresata bloggerilor locali cu rolul de a raspunde nevoilor de promovare eficienta a companiilor si nevoilor de finantare/ rentabilizare a bloggerilor.

Evident ca Mircea Hodarnau ne-a luat imediat la intrebari (Mircea poate fi catalogat ca unul din influencerii locali – ce cuvant tembel!, in fapt Mircea e unul din ziaristii de top ai orasului, e un video-blogger activ si  si unul din cei care “misca” online-ul si offline-ul local prin initiativele sale si prin sprijinirea mediatica), dupa ce cu o zi inainte il avusese invitat in emisiune pe Stefan Murgeanu la Radio Ring. Interviurile realizate de Mircea Hodarnau sunt elocvente pentru impactul orasului Medias asupra echipei DreamTeamRO, care au descoperit un oras despre care, spre rusinea noastra, nu stiam mare lucru.

Asadar, inca o punte stabilita intre DreamTeamRO si o blogosfera locala, dupa cele de la Focsani, Sibiu, Brasov si Craiova. Ca de obicei, multe de invatat, pentru ca descoperi lucruri la care nu te asteptai.

Din expeditia DreamTeamRO la Medias si Sighisoara vor mai urma: vizita la Biertan, concertul de folk de la Sighisoara, vizitarea cetatii.

9 Responses to Un blogmeet armonios: @DreamTeamRO vs. blogosfera medieseana

 1. […] aceasta dimineata Marius Matache scrie despre blogmeet-ul armonios pe care l-am avut iar Chinezu face o trecere in revista a […]

 2. Multumesc pentru cuvintele frumoase, sper sa ne revedem cat de curand sau sa ne auzim pe calea undelor.

 3. Semanticus says:

  tare interesant, unde gasesc mai multe poze cu obiective turistice fotografiate de voi?

 4. make says:

  @Semanticus – la mine pe facebook sunt inca 3 galerii din Medias si Sighisoara.

 5. Semanticus says:

  thanks ! 🙂

 6. […] Un blogmeet armonios: @DreamTeamRO vs. blogosfera medieseana. Intalnire intr-o locatie de poveste (Crama Traube) cu oameni si bloguri din zona, cu proiecte locale, schimb de pareri si idei. Interviuri cu DreamTeamRO. […]

 7. […] de evenimente desf??urate în Media? ?i Sighi?oara în weekendul 4-7 august: #prinMediasulmeu, #SocialMedias blogmeet, #FotbalTweetMeet Medias ?i #FolkNight Sighisoara. Premiul merge c?tre organizatorii acestui […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *