Horia Tecau. Campionul

Flacara Olimpica din nou aprinsa la Londra

20/08/2012 Comments (1) Sport

Totul despre olimpiada de la Londra

M-am gandit sa fac un articol care sa centralizeze tot ce am scris in urma prezentei mele la olimpiada de la Londra. Nu de alta, dar am scris ceva. In plus, am scris intr-o perioada in care multi nu erau pe langa computere, ci pe langa sezlonguri si beri reci, asa ca poate un recensamant (ptiu!) n-ar strica.

Nu sunt “scriituri” de ziarist sau cine stie ce reporter special. Dar cu siguranta sunt impresii de suporter roman, prezent pentru prima oara la olimpiada.

Pentru orice intrebari, va stau la dispozitie.

JO 2012: drumul spre Londra si primele impresii. Cum a fost calatoria pana la Londra si primele impresii de la fata locului. Primele imagini ale olimpiadei prin ochii unui turist

Olimpiada LondraJO 2012 – ziua a 4-a. Primele meciuri de polo vazute in Water Polo Arena. Cum a fost meciul de polo al Romaniei contra SUA. Corespondenta de la Londra. Avem o echipa grozava. Ne pregatim de meciul 3. Hai Romania!

JO 2012 – polo: meci bun si cu Ungaria. Cum s-a vazut Romania – Ungaria la polo din tribunele Water Polo Arena. Corespondenta de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

JO 2012: Parcul Olimpic si ponturi despre participarea la olimpiada. M-am gandit sa scriu despre lucrurile pe care sa le luati in considerare daca ajungeti la olimpiada la Londra sau alte evenimente similare.

JO 2012: Muntenegru invinge Romania in meciul 4 al competitiei de polo. Cronica meciului de polo Muntenegru – Romania de la Jocurile Olimpice de la Londra, prin ochi de suporter din tribuna.

Jocurile Olimpice 2012: prima oara la o competitie atletica. Am fost prima oara la o intrecere atletica. Si ca sa fie totul perfect, acest fapt s-a petrecut la Londra, la Jocurile Olimpice. Perfect!

Alina Dumitru. Campioana. Mi-as dori ca toti sportivii romani sa aiba ambitia de care a dat dovada Alina Dumitru de-a lungul carierei si sa aiba performantele ei.

Jocurile Olimpice nu sunt (doar) despre castigatori. Sunt foarte multe povesti superbe ale unor sportivi de care nu a auzit nimeni.

Steagul Romaniei a plecat la Londra. Steagul Romaniei pe care il port peste tot de aproape 20 de ani a plecat ieri la Londra si va reprezenta comunitatea online din Romania.

Razvan Martin. Campionul. Prea putine cuvinte despre un sportiv remarcabil: halterofilul Razvan Martin (foto stanga), medaliat cu bronz la Londra 2012. Unul din campionii Romaniei.

Am sustinut nationala de polo la Jocurile Olimpice! Cel mai bun mod in care am putut sustine nationala de polo la Jocurile Olimpice a fost sa merg acolo si sa strig cat am putut de tare.

Horia Tecau. Campionul. Horia Tecau, un exceptional tenisman si un mare campion al Romaniei, pe care l-am intalnit la Jocurile Olimpice de la Londra.

Tot despre Olimpiada si tot de la fata locului a scris si Chinezu, pe Sport Local

One Response to Totul despre olimpiada de la Londra

  1. […] Mai multe articole scrise despre Jocurile Olimpice de la Londra gasiti aici. Care insa are nevoie de un update, ca am mai scris cateva si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *